BBQ huren Drachten

Wilt u een intiem BBQ tuinfeest geven of organiseert u een groot BBQ (personeels)feest voor de zaak? BBQ huren Drachten van Party Big! helpt u graag aan de benodigde spullen voor een goed verzorgd feest. Of het nu om het huren van een BBQ in Drachten gaat of een partytent waaronder je gegarandeerd droog blijft. Party Big! heeft alle feestmaterialen in huis voor een geslaagd en zorgeloos feest. We verhuren mooie grote stevige BBQ´s waar u veel vlees op kwijt kunt. En als u na afloop geen zin heeft om de BBQ schoon te maken, geen probleem. Wij verzorgen dit voor een klein bedragje voor u.

BBQ huren Drachten

BBQ huren Drachten

BBQ huren Drachten verhuurt ook grilplaten en gourmetstellen

Is uw gastenlijst tamelijk groot en is alleen een BBQ huren niet voldoende, dan kunt u bij ons ook bakplaten huren. Of wilt u liever een intiemer etentje aan tafel, dan is een gourmetstel met wokpannetjes of een pizzaoven huren misschien een beter idee. Voor de geringe prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten.

Bestel meteen ook uw BBQ vlees of vega BBQ pakket

Ook het vleespakket kunnen we voor u verzorgen. En heeft u vegetariërs bij uw gezelschap? Bestel dan eenvoudig online zo´n heerlijk gevarieerd vega BBQ pakket en maak een afspraak om het complete pakket af te halen op een tijdstip dat u het beste schikt. Wij zorgen ervoor dat alles op het afgesproken tijdstip tip top in orde voor u klaar staat.

Ook voor verhuur van partytenten, servies, bestek , tafels en stoelen, enz.

Naast BBQ huren, verhuren we nog veel meer feestmaterialen als partytenten, statafels, biertafels, springkussens, servies, bestek en nog heel veel meer. Bent u op zoek naar iets en vindt u dit niet terug in onze webshop, vertel het ons en we breiden ons assortiment graag voor u uit. 

Contact                                                            

Interesse gekregen in wat BBQ huren Drachten voor u kan betekenen? Surf dan meteen naar het bbq assortiment of bezoek onze algemene webshop verhuur feestmaterialen

Wilt u liever persoonlijk contact voor advies of meer informatie, vul dan snel en eenvoudig het contactformulier in en we nemen zeer spoedig contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook op de nummers: 06- 300 29 176 en 06-235 78 210.