Feesttent huren Drachten

Feesttent huren Drachten

Als u op zoek bent naar een specialist waar u een feesttent of partytent kunt huren, hoeft u niet verder te kijken dan Party Big! nabij Drachten. We hebben een uitgebreid assortiment van alleen de beste en meest luxe type tenten die u kunt huren tegen zeer voordelige prijzen. Onze solide en stevige tenten zijn bestand tegen allerlei omstandigheden of deze nu van het weer of het feest komen.

Feesttent huren Drachten: van grote feesttent tot kleinere partytenten

Party Big! Feestent huren Drachten heeft een grote verscheidenheid aan maten en uitvoeringen. Zo kunt u een sfeervolle kleine open partytent huren van 3 bij 3 meter die uitermate geschikt is voor een gezellig feestje achter in de tuin of die als support tent kan dienen voor uw garderobe of catering. Heeft u meer gasten dan adviseren wij een royale feesttent te huren. We hebben diverse maten en uitvoeringen, geschikt voor gezelschappen van 20 tot maximaal 110 personen. Onze solide feesttenten zijn volledig afsluitbaar; gecertificeerd en van brandvertragend pvc. Daarnaast zijn onze feesttenten onderling te koppelen voor een nog grootser feest En heeft u regengoten nodig om tussen de gekoppelde tenten te plaatsen? Ook dat regelen we voor u. U huurt deze er geheel gratis bij.

Feesttent huren Drachten

Feesttent huren Drachten

 

Onze feesttenten zijn:

 

  • Onderling koppelbaar
  • Gecertificeerd
  • Van brandvertragen PVC
  • Volledig afsluitbaar
  • En de de regengoten verhuren wij er gratis bij 

Ook voor verhuur van bbq, springkussen, statafels enz., enz,

Naast een feesttent huren in Drachten of omgeving kunt u bij Party Big! ook terecht voor allerlei andere materialen voor uw feest. Wij verhuren een grote diversiteit aan feestmaterialen zoals een barbecues, jubilea poppen, springkussens, servies en bestek. Maar ook stoelen, statafels, biertafels en buffettafels. Tevens kunt u bij ons terecht voor goede en leuke verlichting voor op uw feest. En wilt u een vleespakket bestellen voor uw bbq of gourmet, ook dat kunnen we voor u verzorgen. Wij helpen u graag om van uw feest een daverend succes te maken.

Feesttent huren Drachten: voor particulieren èn bedrijven

Wij leveren zowel aan particulieren, bedrijven als instellingen en allen kunnen bij ons terecht voor advies. Wilt u een gezellig groot feest of evenement organiseren en weten wat de mogelijkheden zijn om ook buiten ruimte te creëren voor uw gasten? Dan informeren wij u graag welke partytenten hiervoor geschikt zijn en hoe u uw buitenruimte verder nog leuk aan kunt kleden. Leg al uw vragen aan ons voor en we denken graag met u mee hoe u een goed verzorgd feest of evenement kunt organiseren. Ook als u op zoek bent naar feestartikelen die niet op onze website staan, gaan we graag verder voor u op zoek. 

Contact

Wilt u weten wat Party Big! Feestent huren Drachten voor u kan betekenen? Surf dan meteen naar het tentverhuur assortiment of bezoek onze algemene webshop verhuur feestmaterialen www.party-big.nl.

Wilt u graag persoonlijk contact voor advies of meer informatie, vul dan snel en eenvoudig het contactformulier in en we nemen zeer spoedig contact met ons op.

Bellen kan ook op de nummers: 06- 300 29 176 en 06-235 78 210.