Feesttenten en partytenten verhuur van Party Big

Over ons

Party Big is een jonge onderneming met enthousiaste medewerkers die graag met u meedenken hoe u een spetterend feest kunt organiseren waar uw gasten nog lang over napraten. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van een zeer breed assortiment feestmaterialen.

Of het nu gaat om alles voor een BBQ, een mooie partytent, tafels met stoelen, servies of een springkussen. Neem een kijkje in onze webshop en laat u inspireren.

Hieronder een greep uit ons assortiment:

We denken graag met u mee

Bent u een bedrijf of instelling en wilt u een open dag organiseren en graag advies over een feestelijke aankleding van uw bedrijfsruimte? Bel of mail ons voor de mogelijkheden. En heeft u specifieke wensen, leg dit aan ons voor en we zoeken voor u een maatoplossing

Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Wilt u een gezellig groot of klein feest geven en weten wat de mogelijkheden zijn om ook buiten ruimte te creëren voor uw gasten. En dan uiteraard graag overdekt zodat bij slecht weer uw feest niet in het water valt. Wij bieden een ruim assortiment kwaliteitspartytenten waaronder uw gasten gegarandeerd droog blijven. Wilt u meer informatie, bel ons voor de mogelijkheden of vul ons contactformulier in en we nemen heel spoedig contact met u op.

 Waarom Party Big Verhuur?

  • flexibele betrokken medewerkers
  • Zeer ruim assortiment
  • Goede telefonische bereikbaarheid (ook door de weeks ’s avonds)
  • Uitstekende service
  • Goed advies